We zijn inmiddels hard onderweg naar een duurzame en warme wijk. Door een subsidie van provincie Utrecht kunnen we nu de haalbaarheidsstudie voor het warmtenet uitvoeren. Inmiddels zijn we als TEDS-team al overtuigd dat het haalbaar is!

 

Bekijk hier de presentatie van de bewonersbijeenkomst van 19 oktober 2023.

Tijd voor inzicht!

Een energiescan van een energieadviseur laat je zien welke energiebesparende maatregelen je moet nemen voor om voorbereid te zijn op de toekomst. Vraag daarom een energiescan aan via een mail naar soestduinen@soesterenergie.nl. Je krijgt dan een betalingsverzoek van 49,50 euro. (De gemeente betaalt de rest). Als je dat voldaan hebt legt de uitvoerder contact met je om een afspraak te maken. We ontvangen graag het rapport van de energiescan om te gebruiken voor het ontwerp van het warmtenet.

Voor en door Soestduiners

Wie weet er nu beter wat een goed warmteaanbod is dan wijzelf? En wat vind jij belangrijk voor om Soestduinen leefbaar te houden? Het buurtteam denkt na over het warmte-aanbod voor Soestduinen en organiseert activiteiten waarmee buurtgenoten geholpen worden. Van energiescan tot rondleiding en kookworkshop. Doe je mee?

TED-teamleden zijn:
Kees, Jeroen, Pieter Jan, Arthur, Jan Maarten, Ad, Arjen en Jessica