Hoe wordt uw woning over 10 jaar verwarmd? Doe mee met het onderzoek naar alternatieve warmte voor Overhees!

Wilt u meepraten over hoe woningen in Overhees over 10 jaar worden verwarmd? Doe mee met deze enquête. Onder de deelnemers worden Knollenbonnen verloot ter waarde van 1 x €50 en 10 x €10, te besteden bij Soester winkels.

Studenten van de Global Sustainability Sciences van de Universiteit Utrecht voeren een studie uit naar de redenen waarom bewoners van de wijk Overhees kiezen voor duurzame verwarming van hun woning. Met deze enquête halen we graag op  hoe u de toekomst ziet en wat u drijft om wel of geen stappen te zetten naar verduurzaming.

In het klimaatakkoord is afgesproken dat in 2050 7 miljoen woningen van het aardgas af moeten. Er moet flink wat gebeuren. Als eerste stap moeten in 2030 de eerste 1,5 miljoen bestaande woningen verduurzaamd zijn. Dat gaat wijk voor wijk. Deze enquête is bedoeld om een beeld te krijgen van uw motivatie als inwoner van Overhees, en de mogelijkheden om de huizen in Overhees duurzaam te verwarmen. Hierbij hebben wij uw hulp nodig.

Soester Energie ( www.soesterenergie.nl ) verloot samen met Energie Actie 11 Knollenbonnen onder de deelnemers aan de enquête van een waarde van 1 x €50 en 10 x €10. Als u kans wilt maken op een Knollenbon kunt u uw email achterlaten aan het eind van de enquête. Daarnaast kunt u ook aangeven of u op de hoogte wilt blijven van de ontwikkelingen van het project.

We zijn geïnteresseerd naar de mening van de bewoners van Overhees. Wij moedigen u aan om deze enquête met andere inwoners van Overhees te delen zodat wij een goed beeld kunnen krijgen van de lokale meningen. De enquête duurt ongeveer 10 minuten en is geheel anoniem. De gegevens worden alleen gebruikt voor het onderzoek en niet voor andere doeleinde.