Maak van je tuin een stukje Heuvelrug

Avond vol inspiratie en actie

3 juni vertellen we over hoe je je tuin omtovert, krijg je een gratis heuvelrugplantje, lanceren we een gezamenlijke inkoopactie groene daken én kan je een regenton winnen. Kom je ook? Dan maken we er samen een fantastische avond van!

Meer info en aanmelden: www.soeserenergie.nl/groen

Wat: inspiratie avond Groene daken en Heuvelrugtuinen

Wanneer: maandag 3 juni 2024

Hoe laat: inloop vanaf 19.15 uur, start presentatie 19.30 uur

Waar: De Schaapskooi bij de Stoethoeve, Birkstraat 131 in Soest

 

Voordelen van groene daken

Wist je dat groene daken tot wel 10% isoleren ? En ze geven natuurlijk verkoeling in de zomer. Ze nemen CO2 en fijnstof op uit de omgeving, zijn goed voor de bijen en de beestjes, en houden water vast bij hevige regenbuien. Als dat nog niet genoeg is: een groen dak verlengt de levensduur van je dakbedekking én je kan het combineren met zonnepanelen.

Door de gezamenlijke inkoopactie kun je al een groen dak leggen vanaf € 30,- / m2!

Maak van je tuin een stukje Heuvelrug

Jij kunt onderdeel worden van het Nationaal Park. Door het aanleggen van een Heuvelrugtuin. Een Heuvelrugtuin is minstens 60% groen,  er wordt gifvrij getuinierd, het biedt beschutting voor vogels en insecten en je vindt er planten die passen in de omgeving van het Nationaal Park.

Is jouw groene hart inmiddels sneller gaan kloppen en wil jij ook aan de slag met jouw Heuvelrugtuin? Mooi! We hebben namelijk heel veel leuke tips voor je. Schrijf je in via www.soesterenergie.nl/groen

Geplaatst in Nieuws.