13 april: Plantdag boomspiegels

Zaterdag 13 april hebben we met de buurt ruim 75(!) boomspiegels beplant! Fantastisch!

Wat een reuring gaf het in de buurt, iedereen met kruiwagens zand aan het verplaatsen, aan het scheppen en aan het planten. En wat een uitstraling geeft het in de buurt: gezelligheid, mooie planten, vogelhuisjes, en heel veel blije gezichten. Wat gaaf dat buurtgenoten in 1 dag zoveel kunnen bereiken. Samen maken we de buurt mooi!

Whatsapp groep Groene Doeners ‘t Hart

Meer biodiversiteit in de buurt? Meer verkoeling door bomen en planten? Lagere energierekening door natuurvriendelijk isoleren?

Wij willen een fijne buurt om in te wonen. Jij ook? Wordt lid van de Whatsapp groep!

Blijf op de hoogte blijven van activiteiten in de buurt ‘t Hart: Meld je dan aan voor de Whatsappgroep van de Groene Doeners in ‘t Hart. Zo krijg je inspiratie van je buurtgenoten, en kan je goede ideeen delen met de rest. Stuur een berichtje naar jessica@soesterenergie.nl en dan wordt je toegevoegd aan de groep.

Fantastische wijksafari

25 november hebben we een fantastische wijksafari gelopen met een grote groep buurtgenoten. Want naast ons mensen wonen er ook veel bijzondere planten en dieren in onze wijk. Onder leiding van ecoloog en vleermuis-expert David van der Veen hebben we alles geleerd over vleermuizen, gierzwaluwen, huismussen, egels en natuurvriendelijk isoleren. Onder aan deze pagina kun je de foto’s zien van deze mooie middag.