Activiteit – SOEN Energiecafé

Ontmoet duurzame Soesters voor een stevige discussie, antwoord op je vragen of gewoon voor een gezellig drankje.

Elke derde donderdag van de maand organiseert de Soester Energiecoöperatie een energiecafé: met een actueel onderwerp op de agenda en een borrel om elkaar gezellig te kunnen ontmoeten. Heb je zelf een onderwerp dat je graag met de groep wilt bespreken? Laat het ons dan weten, dan zetten we het op de agenda.

In september is het volgende energiecafé. Vanwege de Soester duurzaamheidsweken vindt het energiecafé plaats op dinsdag 27 september, om 20 uur in Idea.

Hoe duurzaam ben jij? Doe mee met de klimaatquiz en je krijgt antwoord op al je vragen!

Maak je je zorgen over het milieu, maar weet je niet hoe je zelf aan de slag moet gaan? Wat is nou beter, een plastic tas of een papieren tas?

Het thema is deze keer duurzame warmte: wat is er nodig om isolerende maatregelen te nemen: een gezamenlijke inkoop actie voor een bepaalde straat voor isolatie, glas of warmtepompen? Betere informatie over de te nemen maatregelen? Een overzicht van goede installateurs? Ga met ons in discussie, dan worden de beste ideeën opgepakt.

Locatie: Idea, Willaertstraat 49 in Soest.

Programma:

  • Inloop vanaf 19.30 uur met een kopje koffie of thee met iets lekkers: we vieren dat we onze subsidieaanvraag hebben ingediend voor Samen Warm Overhees!
  • 20.00 uur: Klimaatquiz: hoe duurzaam ben jij? En wat kan je doen om (nóg) beter te zijn voor het milieu?
  • 21.00 uur: stel je vragen met een lekker drankje erbij.
  • 21.45 uur; einde

Kom je ook?