Wat kost het mij?

Met een elektrische deelauto van de Soester Energiecoöperatie (SOEN) rijd je zonder CO2-uitstoot en meestal voordeliger dan met je eigen (tweede) auto.

Met een passend abonnement van onze partner MobiGo kan je de deelauto's van SOEN gebruiken. Op de site van MobiGo vind je de abonnementen en je kostenbesparing.

En je huisgenoten zijn inclusief in de abonnementen!

Probeer 3 maanden zonder kosten!
De eerste 50 nieuwe deelnemers rijden 3 maanden zonder abonnementskosten en met een rijtegoed t.w.v. 50 euro per maand!

Op loopafstand binnen Soest

SOEN heeft 6 deelauto's verspreid over Soest.
De volgende auto's zijn beschikbaar van verschillend formaat.

  • 1x Peugeot e-2008 (familieauto)
  • 5x Opel Corsa-e (middenklasse)

Klik op de button om te zien waar de auto's staan.

Duurzaam en sociaal

Een deelauto van SOEN gebruiken is leuk, duurzaam, gemakkelijk en vriendelijk voor je portemonnee.

SOEN heeft een uniek concept in de deelauto markt, namelijk een warm netwerk tussen de abonnees. Hiermee kan je in contact komen met je buurtgenoten over de deelauto's. Lees meer hierover via de button 'Hoe werkt het?'.

Afspraak met de mobiliteitscoach

Wilt u goedkoper, anders, beter, duurzamer gaan reizen maar weet u nog niet goed hoe u dit moet aanpakken? Heeft u behoefte aan inspiratie en inzichten over mobiliteit?
Een gesprek met de mobiliteitscoach kan u wellicht verder helpen. Het is kosteloos en voor iedereen in Soest en Soesterberg beschikbaar.
Met de knop komt u op een formulier waarmee u uw interesse kenbaar kan maken. De mobiliteitscoach neemt dan contact met u op.

Vraag meer informatie

Met het formulier onderaan deze pagina kan je vragen om meer informatie. Of ons laten weten, als je interesse hebt in gebruik van een elektrische deelauto. We nemen dan contact met je op.
Daarnaast kan je ook een vraag stellen op: info@soesterenergie.nl

Ter gelegenheid van de introductie van de 5 nieuwe deelauto's hebben we nu de volgende actie:

  • De eerste 50 nieuwe deelnemers ontvangen bij afsluiten van een abonnement 3 maanden zonder abonnementskosten en met een rijtegoed t.w.v. 50 euro per maand!

Zie de voorwaarden onderaan deze pagina.

En waarom doe je het? Nou, hierom...

Gemak

Volledig ontzorgd, via je mobiele telefoon, vaste parkeerplaatsen, altijd een laadpaal en nooit meer APK en reparatiestress! En het "warme netwerk" met de andere deelauto rijders in Soest!

Gewin

Een auto delen is beter voor je portemonnee. Als je minder dan 12.000 km per jaar rijdt, is het altijd voordeliger vergeleken met een middenklasser van een paar jaar oud.

Genot

Geniet van elektrisch rijden: de stilte, de acceleratie en alle luxe aan boord. En een auto delen is leuk: samen zorgen voor een betere wijk!

Geweten

Met je eigen buurt, sociale contacten, minder parkeerdruk en meer ruimte in de straat.
Samen investeren in een schone lucht: minder auto's, geen uitlaatgassen, wel schone longen.
Beter voor het klimaat en de natuur: CO2-vrij en stikstofvrij rijden! 

Heb je een vraag of heb je interesse om mee te doen, neem dan contact met ons op!
Voorwaarden actie rijtegoed

Voor alle nieuwe abonnees met woonplaats Soest, Soestduinen of Soesterberg, voor de eerste 50 aanmeldingen vanaf 1-7-2023.

Het rijtegoed ontvang je bij het afsluiten van een basis-, voordeel- of plusabonnement.
Je betaalt de eerste 3 maanden geen abonnementskosten en gedurende die maanden krijg je 10 uur gebruik en 100 km. rijden zonder kosten.
Ga je daaroverheen dan betaal je €3,25 per uur voor de Dacia Spring, €4,50 per uur voor de Opel Corsa en €5,00 per uur voor de Peugeot 2008. Daarnaast betaal je dan €0,35 per km.