Contact

Voor contact en vragen:
E: soesterenergie@gmail.com

Leer meer over de vrijwilligers van Soester Energie:


Wiebe Broekema is voorzitter van de Soester Energiecoöperatie: “Ik woon sinds 1997 in Soest en probeer mijn hele leven al duurzaam en milieubewust te leven. In mijn werk houd ik mij als trainer, coach en teamcoach bezig met eigentijds leren en organiseren. En een energiecoöperatie past daar naadloos bij. Daarom zet ik mij in voor Soester Energie.”


Alienke Ramaker is secretaris van de Soester Energiecoöperatie. Zij woont sinds 2,5 jaar in Soest met partner en twee kinderen en maakt daar alle seizoenen van de Eng mee. “Een energiecoöperatie is voor mij een ideale manier om het beste van twee werelden te realiseren: meer duurzame energie – en daarmee mijn steentje bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering – en samen met andere Soesters aan de slag te gaan om dat mogelijk te maken. Voor mij draait het om het samen eigenaar zijn van je eigen energie.”


Jessica Doorn is projectleider en vrijwilliger bij Soester Energie. “Ik woon sinds 2012 in ‘t Hart/Soestdijk. Mijn oude huis uit 1925 heb ik in de afgelopen jaren gerenoveerd en van het gas af gehaald. Sindsdien zet ik me zowel privé als professioneel in om de wereld duurzamer te maken. De manier waarop we wonen en leven verandert langzaam maar zeker. Door Corona zien meer mensen de waarde van je buurt en de contacten die je hebt. Samen kunnen we aan de slag gaan om onze buurten mooier en duurzamer te maken. Ik zorg dat hier handen en voeten aan worden gegeven.”


Robert van Gorcom (1956). “Ik woon sinds 1997 in Soest Zuid. Onze kinderen zijn ondertussen uitgevlogen. Mijn nieuwe huis heb ik helemaal energiezuinig kunnen laten bouwen met warmtepomp en zonnepanelen. Ik werk in Wageningen waar ik leiding geef aan een instituut op het gebied van voedselveiligheid. 35 jaar geleden was ik in Delft een van de oprichters van de eerste collectieve windmolen van Nederland. En nu in Soest wil ik me graag opnieuw voor de energietransitie inzetten.”


Gegevens:

Soester Energiecoöperatie (SOEN) U.A. | KvK 84576529 | Btw: NL863266459.B.01