Inkoopactie Hart – Soestdijk

Het aantrekkelijke aanbod

Op basis van de maatregelen bij een aantal buren hebben we een aanbod bij leveranciers opgehaald. Lees hier de brochure over de inkoopactie met informatie over het aanbod. Onderstaand vind je de prijzen van de voorbeelden.

We hebben ons best gedaan om lokale, betrouwbare installateurs te selecteren. Dit zijn de bedrijven:

  • Zonnepanelen: Rob de Zoete Techniek
  • HR++ Glas: Glasservice Vrolijk
  • Isolatie: AZ Isolatie
  • Groen Dak: Groenpand of het groende loket

 

Samen warm in de winter én koel in de zomer

Met een aantal buurtgenoten hebben we offertes opgevraagd bij lokale leveranciers van isolatiemaatregelen, HR++ glas, zonnepanelen en groene daken. We krijgen tot 10% korting: hoe meer buren mee doen, des te meer korting we krijgen! Doe je mee?

Via het aanmeldformulier kun je je vrijblijvend aanmelden voor de inkoopactie en de informatieavond.

Heb je nog vragen? Stel ze via jessica@soesterenergie.nl

Een groener Hart – Soestdijk

De buurten van ‘t Hart – Soestdijk zijn heel afwisselend: er zijn stukken met veel groen en oude huizen, maar ook delen met veel stenen en huurwoningen. Boven op de heuvel hebben weinig mensen last van wateroverlast, maar al het water dat niet op de heuvel blijft verzameld zich onderop in ‘t Hart richting de Koninginneweg. Sommige huizen zijn al goed geisoleerd, maar heel veel huizen kunnen een lagere energierekening gebruiken.

Het is een fijne wijk om te wonen, maar echt toekomstbestendig is het nog niet. Hoe krijgen we de energierekening omlaag? Hoe houden we het warm in de winter én koel in de zomer? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen in de wijk mee kan komen met alles wat er moet gebeuren? Hoe zorgen we dat we niet meer (of minder) afhankelijk zijn van de gasprijzen?

Buurtteam Groener Hart – Soestdijk

Er zijn mogelijkheden om onze eigen energie op te wekken, door zonnepanelen en schone warmtebronnen. Dit kunnen we beschikbaar maken voor de hele wijk. Hoe? Daar denken we over na met het buurtteam. Denk je mee? Laat het weten aan jessica@soesterenergie.nl

Geplaatst in Soester Energie Activiteiten.